Bli kund

Vill du bli kund hos oss – vad roligt!

Men innan du lämnar något material till oss så behöver vi lite information om dig och ditt företag.

Vi behöver följande uppgifter:                                    

  • Fakturadress såsom Företagsnamn, adress, postnummer, ort
  • Organisationsnummer/Personnummer (privatperson eller enskild firma)
  • Beställare, mobilnummer
  • Eventuell märkning av projektet
  • Vilken typ av material/avfall det handlar om

Vi lägger därefter in dig som kund och återkopplar till dig när allt är klart. Allt avfall vägs in över bemannad våg. Öppettider måndag-fredag 07.00 - 16.00, stängt för frukost 09.00-09-30, lunch 12.00-12.30.

Bli kund hos oss

Spårbarhet av farligt avfall

Naturvårdsverket har infört ett digitalt system för spårbarhet av farligt avfall. Alla verksamheter som producerar, transporterar, insamlar och behandlar farligt avfall ska fr o m 1 november 2020 rapportera sina flöden till det  nya rapporteringssystemet. Det betyder att både vi som tar emot  farligt avfall och du som lämnar eller transporterar farligt avfall skall rapportera i systemet.  Mer uppgifter om rapporteringssystem hittar du på www.naturvardsverket.se

Farligt avfall – när det gäller farligt avfall tar vi endast emot Tryckimpregnerat trä. Vid invägning av tryckimpregnerat trä skall vågsedeln alltid märkas med gatuadress, postnummer och ort där avfallet senast behandlades, detta lämnar du till vågpersonalen vid invägning.

Mottagningskrav

Betong, Armerad Betong samt Tegel - Analys krävs. Innan dessa avfall  körs in på anläggningen skall Analysprovet samt den Grundläggande karakteriseringen (se dokument ) mailas till merinfo@byggsortering.se.

Bidra till en bättre miljö - Hantera och Sortera avfallet rätt

Sortera rätt – vi har gjort det enkelt för dig, kika på vår Material- & Sorteringsguide för att vara säker på hur de olika avfallen vi tar emot skall sorteras.

Material- & Sorteringsguide

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har ett omfattande tjänsteutbud där vårt mål är att underlätta avfallshanteringen för våra kunder. Vårt breda kontaktnät samt korta beslutsvägar gör det enkelt att jobba med oss.

Våra tjänster

Vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet

Vi arbetar aktivt för att hålla en hög kvalitet och ett stort miljö- och hållbarhetsfokus. Du som kund kan känna dig trygg med att vi har kunskap, stort engagemang och att vårt miljöarbete ligger oss varmt om hjärtat.

Vårt hållbarhetsarbete

Bli kund hos oss

Bli kund

Vill du bli kund hos oss – vad roligt! Men innan du lämnar något material till oss så behöver vi lite information om dig och ditt företag. Det går snabbt och enkelt.

Bli kund hos oss

  • Vi är medlemmar i