Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Aktuellt

Här presenterar vi vad som händer på FBG Byggsortering.

Flexibel återvinningspartner skapar lönsam affär - för framtid och miljö!

2019-02-11

Affärstidningen Näringsliv gör en bilaga om "Varberg växer" och vill göra ett reportage om oss. Kul då fick ju  även Falkenberg vara med på ett hörn!

Nytt år nya möjligheter - Träkrossen är på plats!

2018-01-10

Vi har fått utökning i vår maskinpark, träkrossen är på plats.

Framåt kommer vi att kunna krossa vår Returträflis på plats med egen maskin. Minskar transporter samt ger en smidigare och lättare hantering.

Ny vecka! Krossningen avklarad för den här gången!

2017-11-30

Då var krossningen till Returträflis avklarad för den här gången! Högarna med Trä är för tillfället borta och Returträflishögarna minskar sakta men säkert.

Returträflis av hög kvalitet är nu på väg till kund!

RETURTRÄFLIS - under V47 krossar vi för fullt!

2017-11-24

Under V47 så pågår krossning av Trä klass 1 och 2 för fullt, vi kommer sedan att kunna leverera Returträflis av allra bästa kvalitet till våra kunder. Ser fram mot att våra trähögar skall omvandlas till flishögar som sedan skeppas vidare för att värma i höst och vinter.

Senaste tillskottet - Återvinningskrossen!

Krossning av brännbart material hos Fbg Byggsortering.

Krossning av brännbart material hos Fbg Byggsortering.

2016-08-30

Återvinningskrossen är på plats och i full gång!

Det känns mycket positivt att vi genom den här investeringen nu kommer att kunna levererera ännu bättre fraktioner av brännbart material. Miljösmart är det också, eftersom det går att lasta mer material i varje container så kan transporterna minskas.

Sortering av Bygg- och Industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg- och industriavfall! Med vårt breda kontaktnät både vad gäller sortering, container, transporter och farligt avfall hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Hur miljö- och kostnadsmedveten är du? Ju mer du sorterar från start desto bättre för plånboken och miljön, eller så lägger du allt i en container och överlåter sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på plats och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i