Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Miljöpolicy

Att arbeta med sortering och återvinning av någon form av avfall innebär för oss ett åtagande om ständig förbättring. För att ytterligare förtydliga detta, både för oss själva och våra kunder har vi valt vår slogan med omsorg, "Sorterar med hjärta för framtid och miljö", det är viktigt för oss.

  • Vi följer eller överträffar gällande miljölagstiftning och andra krav.
  • Vi arbetar i förebyggande syfte och samverkar med kunder, leverantörer samt andra intressenter när det gäller miljön och dess påverkan.
  • Vi arbetar med ständig förbättring och ser kontinuerligt över hur vi kan öka återvinningsgraden av det avfall som levereras till oss.
  • Vi säkerställer att hantering av farligt avfall sker på ett säkert och miljöanpassat sätt samt arbetar för att effektivisera utnyttjandet av transporter så att mesta möjliga sker med returlass.

Sortering av Bygg- och Industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg- och industriavfall! Med vårt breda kontaktnät både vad gäller sortering, container, transporter och farligt avfall hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Hur miljö- och kostnadsmedveten är du? Ju mer du sorterar från start desto bättre för plånboken och miljön, eller så lägger du allt i en container och överlåter sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på plats och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i