Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Från renodlad entreprenadverksamhet till byggsortering

Anderssons Entreprenad AB grundades 1990 av Sven Andersson. Från början arbetade bolaget med renodlad entreprenadverksamhet såsom arbeten med traktorgrävare och hjullastare, mestadels i Falkenberg med omnejd. Så småningom övergick verksamheten till nedgrävning av bredband runt om i södra Sverige för att därefter åter ändra inriktning och under många år arbeta med renovering av Telias luftburna telenät .

År 2010 övergick verksamheten till sortering av bygg- och industriavfall, då som medlem i den åkeriförening som finns i Falkenberg. Branschen har en stor potential och för att kunna utvecklas valde Sven att 2014 driva verksamheten vidare helt i egen regi. I samband med detta flyttade Anderssons Entreprenad AB till Falkenbergs hamn, närmare bestämt till Magasinsvägen 1 i Falkenberg.
Där finns och verkar företaget fortsatt idag men för att renodla och tydliggöra vår verksamhet heter vi numera det vi är - Falkenberg Bygg- & Industrisortering AB.

Sortering av Bygg- och Industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg- och industriavfall! Med vårt breda kontaktnät både vad gäller sortering, container, transporter och farligt avfall hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Hur miljö- och kostnadsmedveten är du? Ju mer du sorterar från start desto bättre för plånboken och miljön, eller så lägger du allt i en container och överlåter sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på plats och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i